Lidingö fredag 29 mars 2024 v. 13

Senaste kommentaren - Se fler

Klar seger för LSK

söndag 28 januari 2018 17:02

HANDBOLL. Lördagens hemmamatch i division 2 norra vanns av LSK:s herrar med siffrorna 28-23 (15-12) mot gästande AIK. Lidingö ligger kvar på andra plats i tabellen efter Skuru IK, men på samma poängtal. Nästa söndag blir det match i Sollentuna sporthall.

Ett drygt hundratal åskådare i Gångsätrahallen såg att LSK:s första mål kom redan efter 26 sekunder genom Jacob Lundblad, att AIK ledde matchen efter sex minuter med 1-4, att LSK under andra halvlek hela tiden ledde med minst fyra mål, att Oskar Nilsson missade en straffmen att han sekunden senare ändå fick in bollen i AIK:s mål och att Rasmus Broman gjorde LSK:s och matchens sista mål när det var 19 sekunder kvar att spela.

Daniel Espling ligger i luften och har fritt fram till AIK:s målvakt. Foto: Matthew TippleDaniel Espling ligger i luften och har fritt fram till AIK:s målvakt. Foto: Matthew Tipple AIK:s Erik Bergström (7) passar till Emil Rydén (4), men LSK täcker. Foto: Matthew TippleAIK:s Erik Bergström (7) passar till Emil Rydén (4), men LSK täcker. Foto: Matthew Tipple