Lidingö fredag 29 mars 2024 v. 13

Senaste kommentaren - Se fler

Förlust på hemmaplan

onsdag 10 januari 2018 17:47

HANDBOLL. LSK:s herrar startade vårsäsongen igår, med en förlust på hemmaplan. HS SIF var för svåra och vann med 21-27 (10-14) i Gångsätrahallen inför ett drygt 100-tal åskådare. Lidingös bäste målskytt var Filip Elander som gjorde fem av målen. De övriga 16 fördelades på nio av lagets medlemmar.

LSK:s Andreaz Zantere laddar för mål. Foto: Matthew TippleLSK:s Andreaz Zantere laddar för mål. Foto: Matthew Tipple Filip Elander fintar bort en motståndare i Gångsätrahallen. Foto: Matthew TippleFilip Elander fintar bort en motståndare i Gångsätrahallen. Foto: Matthew Tipple

Lidingö gjorde första målet genom Patrik Pettersson redan efter 47 sekunder, och ledde med 5-4 efter tio minuters spel, men sedan tog SIF hand om målgörandet och LSK låg under resten av matchen. Vid ställningen 17-27 och med knappt sex minuter kvar att spela, spurtade LSK med fyra mål och hyfsade därmed slutresultatet till 21-27.

LSK ligger nu på tredje plats i division 2 norra-tabellen, efter att sammanlagt 12 omgångar spelats. Skuru leder med 20 poäng, Spånga har 19 och Lidingö 18. Gårdagens vinnare SIF ligger på fjärde plats med 17 poäng. LSK:s nästa match spelas borta, på söndag, mot Gimonäs Umeå IF i Sjöfruhallen.