Väder Lidingö

Lidingö tisdag 27 oktober 2020 v. 44

Senaste kommentaren - Se fler

Jennie Lindahl 9 okt 08:17 om Finns det endast 57 hjärtstartare på Lidingö?

Lastbilar till Saldus idag

lördag 18 november 2017 22:47

FULLASTADE. Idag åkte två helt fullastade långtradare iväg till Saldus, Lidingös vänort i Lettland. I och med att det kommit in så mycket pengar att det gick att finansiera transporterna var det "bara" att snabbt ordna fram ett par lastbilar och en grupp som kunde tömma källaren på Baggebytorg med alla förnödenheter, möbler och leksaker och lasta på bilarna. Många privatpersoner har swishat in pengar och Lidingö stad, Lions Club Lidingö och Lidingöpartiet har också bidragit. Bilarnas last lossas på måndag i Saldus och sedan fördelas allt till de många som har behov av hjälp.

Längst fram lastades kartonger med kläder och mindre saker. Sedan fylldes flaket på med möbler.Längst fram lastades kartonger med kläder och mindre saker. Sedan fylldes flaket på med möbler.

Det är fortfarande oklart om det blir någon fortsättning på det frivilliga hjälparbetet. I mitten på januari nästa år kanske det har blivit lite klarare, säger Adrienne Cook, som varit den som hållit i hela organisationen under mycket lång tid.

Den stora källarlokalen tömdes vartefter...Den stora källarlokalen tömdes vartefter... ... och de många frivilliga bar upp allt för den branta trappan.... och de många frivilliga bar upp allt för den branta trappan. Efter möblerna kom ett antal cyklar som skänkts av lidingöbor.Efter möblerna kom ett antal cyklar som skänkts av lidingöbor. Thomas Wingstedt och Adrienne Cook försökte hitta lösningen på ett problem vid den ena långtradaren.Thomas Wingstedt och Adrienne Cook försökte hitta lösningen på ett problem vid den ena långtradaren.

Dela Lastbilar till Saldus idag

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google