Väder Lidingö

Lidingö torsdag 13 augusti 2020 v. 33

Senaste kommentaren - Se fler

Anna Pellnäs 20 jul 14:53 om "Slottet" på Storholmen kan komma att rivas

Sista dagen att lämna in vapen på Lidingö

tisdag 24 april 2018 14:21

VAPENAMNESTIN. Fram till den 30 april råder s.k. vapenamnesti i landet. Den som vill lämna in sitt vapen på Lidingö kan endast göra det i morgon på den onsdagsöppna polisstationen, mellan klockan 13 och 19. Därefter blir närmaste inlämningsställe Kungsholmsgatan 43 i Stockholm.

På bilden syns ett avsågat hagelgevär, som lämnades in för ett par veckor sedan plus en licenspliktig startpistol. Foto: PolisenPå bilden syns ett avsågat hagelgevär, som lämnades in för ett par veckor sedan plus en licenspliktig startpistol. Foto: Polisen

- Vi har fått in jämförelsevis många vapen på just Lidingö polisstation. Kort tid efter den 30 april kommer sammanställd statistik för hela stockholmsregionen och landet i övrigt, säger kommunpolis Fredrik Wallén till Lidingösidan. På lidingöstationen har mellan 3 och 8 riktiga vapen lämnats in per vecka, sedan starten den 1 februari.

Dela Sista dagen att lämna in vapen på Lidingö

Kommentarer

Mikael Olofsson 2018-04-24 15:42

Frågan är hur många av dessa vapen som är så beskaffade att kriminella faktiskt skulle kunna ha användning för dem (dvs icke antika) och som faktiskt kommer från kriminella kretsar?

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google