Väder Lidingö

Lidingö måndag 19 november 2018 v. 47

Senaste kommentaren - Se fler

Evelyn Lewandrowski 18 nov 15:02 om Spännande kulturspurt

Prenumerera gratis på Lidingösidans nyhetsbrev

söndag 7 januari 2018 22:39

NYHETERNA MED E-POST. Varje morgon vid 06-tiden kommer nu Lidingösidans nyhetsbrev till alla som prenumererar. Utskicket innehåller länkar och lite text från det senaste dygnets artiklar, oavsett hur många de varit. Dessutom finns längre ned några länkar till artiklar som publicerats de senaste dagarna. Sammanlagt tio länkar.

Det kostar ingenting att prenumerera och jag kan lova att din e-postadress inte kommer att säljas till någon annan, om du skulle vara rädd för det.

Så, få en gratis daglig uppdatering av vad som hänt det senaste dygnet på Lidingö genom att själv anmäla dig och klicka på prenumerationslänken. På datorn och läsplattan hittar du länken i mittspalten, till höger om denna text, näst längts upp. På mobilen långt ned, under den sista artikeln. Men du kan också klicka på denna länk för att komma direkt till prenumerationsbeställningen.

Välkommen
Jan Sjöberg

Dela Prenumerera gratis på Lidingösidans nyhetsbrev

Kommentarer

paul matell 2018-01-08 09:59

Självklart ska staden upphandla en oberoende lokal nyhetsförmedlare som har bevisat att under mer än 10 år varit korrekt, med hög täckning och snabb i nyhetsförmedlingen. Allt annat är skam och ett rejält underbetyg för ansvariga på Lidingö stad.
Det är hög tid för samordning mellan kommunalråd! Staden måste omgående redovisa om det finns förorenat vatten p.g.a bakfall i vitala delar av ledningssystemet som tvingar ALLA på ön att koka kranvatten. Innehållet i kallvattenkranen är klassat som livsmedel och därför borde staden haft en väl genomarbetad krisplan. allt annat är lagbrott.

Katarina Palmstierna 2018-01-08 09:10

Fantastiskt bra!!! Skulle till och med kunna tänka mig att betala för den.
Ska vidarebefordra till alla jag känner..

Rolf Sundgren 2018-01-08 00:32

Det uppskattar jag verkligen. Har sorgligt nog missat att följa Lidingösidan. Det var min dotter som messade från 2:a sidan jorden och meddelade om en vattenläcka som hon läst om på Lidingösidan även om jag förstod att det rörde sig om en läcka innan vi gick till sängs. Stort Tack!
2018-01-08

Mvh
Rolf sundgren
Mistelvägen 3

Ingela Danielsson 2018-01-08 00:23

Så bra! Tack Jan för ditt fantastiska arbete med Lidingösidan. Kanske Lidingö stad skulle ta sig en funderare på att ta in dig som konsult i informations- och kommunikationsfrågor :-))

Staffan Anderberg 2018-01-07 22:44

Ja, en sådan gratisprenumeration tar jag gärna. Tack

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser

Annonser från Google