Väder Lidingö

Lidingö måndag 19 augusti 2019 v. 34

Senaste kommentaren - Se fler

Jacob Truedson Demitz 11 jul 21:05 om Marianne Bernadottes modekreationer visas. Kronprinsessan invigde

“The Voice-Janina” fredagsgäst hos Geson på Radio Lidingö

torsdag 9 februari 2012 08:04

Janina Lindgren. Foto: Daniel Ohlsson, TV4.

Janina Lindgren. Foto: Daniel Ohlsson, TV4.

Artisterna avlöser varandra hos Göran Geson på Radio Lidingö 97,8. Förra fredagen var Peter Jezewski, en gång i tiden sångare i The Boppers, gäst i Gesons program. Nu på fredag är sångerskan Janina Lindgren från Lidingö, som just nu firar stora framgångar i TV-programmet “The Voice”, Görans gäst i programmet “Go´förmiddag Lidingö”. Programmet sänds mellan 09.00 och 12.00. Förutom intervju med Janina, blir det också låtar från hennes CD-platta.

Dessutom innehåller programmet som vanligt massor av “alla tiders musik”, bl.a. “Dagens trippel”, som är tre låtar i följd med en och samma artist eller grupp, “Country Cookin´” som är 5-6 countrylåtar på raken, “Upp tills dans” med ett antal dansbandslåtar i rad, och “Svenskt så in i Norden”, som innebär enbart låtar med svensk text och med svenska artister. Utöver detta blir det också “Gesons Radioblogg” och en hel del annat smått och gott.

Göran Geson finns i Radio Lidingös studio redan från 07.00 på fredagar då programmet “Go´morron Lidingö” sänds. Då är det “Önskemorron” och lyssnarna får ringa eller maila in sina önskelåtar under programmets gång. Telefonnumret direkt in till studion är 08 – 767 71 20 och mailadressen spela@radiolidingo.se.

Radio Lidingö hörs på FM 97,8 och givetvis också på internet under adressen www.radiolidingo.se

Dela “The Voice-Janina” fredagsgäst hos Geson på Radio Lidingö

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google