Väder Lidingö

Lidingö måndag 13 juli 2020 v. 29

Senaste kommentaren - Se fler

Sakfel i artikeln om Telefonvillan 17 jun 21:10 om Telefonvillan till salu

Ny deckare i fokus hos Geson på Radio Lidingö 97,8

torsdag 18 oktober 2012 10:00

Den första deckaren av fyra, med titeln “I Herrens Namn”, och som ingår i en serie kallad “Roslagsmord”, ges ut i dagarna. Författaren Johan E. Sköld från Rimbo kommer till Radio Lidingös studio i morgon och berättar om boken. Detta sker i programmet “Go´förmiddag Lidingö”, som sänds mellan 09.00 och 12.00 på Radio Lidingö 97,8.

I programmet ingår dessutom “Dagens trippel” – tre låtar med rocklegenden Jerry Lee Lewis. Som vanligt blir det också “Country Cookin´”, “Upp till dans”, “Svenskt så in i Norden” och “Gesons radioblogg”, som på fredag har rubriken “Tufft att vara ung – och tufft att vara vuxen”.

Programledare är som vanligt Göran Geson, som även sänder programmet “Go´morron Lidingö”, redan 07.00 till 08.30. Där blir det som alltid “Önskemorron”, då lyssnarna får ringa eller maila in sina favoritlåtar under programmets gång. telefonnumret är 08 – 767 71 20 och mailadressen spela@radiolidingo.se.

Även i morgonprogrammet blir det “Dagens trippel”, två stycken till och med, – tre låtar från en helt ny CD-platta, “Brev från en förlorad son”, med Peter Hallström och tre låtar med Barbro “Lill-Babs” Svensson.

Radio Lidingö hörs på FM 97,8 och givetvis också på internet – www.radiolidingo.se.

Dela Ny deckare i fokus hos Geson på Radio Lidingö 97,8

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google