Väder Lidingö

Lidingö torsdag 12 december 2019 v. 50

Senaste kommentaren - Se fler

Anders Djerf 5 dec 00:09 om Göran Swedrup får utmärkelsen "Årets ängel"

Äggjakt under påsken på Millesgården

torsdag 29 mars 2012 13:45

- Hitta tre ägg i olika färger så är Millesgårdens påskpresent din, säger Randy Jämtlid, informationsansvarig på Lidingös största turistattraktion, Millesgården.

- Hitta tre ägg i olika färger så är Millesgårdens påskpresent din, säger Randy Jämtlid, informationsansvarig på Lidingös största turistattraktion, Millesgården.

Även i år blir det äggjakt på Millesgården under påsken. På lördag den 31 mars startar jakten i Skulpturparken och Konstnärhemmet och avslutas på Annandag påsk, då Millesgården håller öppet, trots att det är måndag.

Under äggjakten får alla som köpt ett speciellt “äggjaktskort” för 20 kronor leta efter plastägg i olika färger runt om på Millesgården. Till sin hjälp har letarna speciella äggjakts-rim som lämnas ut vid entrén. När den rätta mixen av ägg är hittad får man hämta den påskinspirerade belöningen.

– Det här blev en familjefest under förra årets påskvecka. Det var underbart att se både unga och gamla som sprang, promenerade och till och med kröp runt i Skulpturparken och i Konstnärshemmet för att leta ägg, säger Randy Jämtlid, informationsansvarig på Millesgården.

När alla i år blivit nöjda med jaktlyckan kan de gå till utställningen i Konsthallen, där “Pippi och lite till” visas, med illustrationer av Ingrid Vang Nyman.

Dela Äggjakt under påsken på Millesgården

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google