Väder Lidingö

Lidingö måndag 15 augusti 2022 v. 33

Senaste kommentaren - Se fler

Nils Svensson 15 aug 08:24 om På Lidingö finns nästan 40 olika däggdjursarter

Verksamheten på Blue Hotel ökar med 50 procent

tisdag 29 september 2015 15:06

- Under 2015 har verksamheten på Blue Hotel på Elfviks udde hittills ökat med cirka 50 procent. Mycket tack vare vår satsning på ett helt nytt SPA om cirka 6-700 kvadratmeter med bl.a. butik, behandlingar, massage och en varm utomhuskälla. I kombination med vårt Hamam som vi hade sedan tidigare, så är vi idag ett komplett Premium SPA. Stockholms nyaste och Lidingös första SPA. Det säger Johan Svensson, VD på Blue Hotel till Lidingösidan.

Blue HotelBlue Hotel

För en tid sedan sålde tidigare ägaren Ejnar Söder sitt fastighetsbolag Star Management, som ägde Blue Hotels fastighet till företaget Gillesvik. Gillesvik förvaltar och utvecklar fastigheter i Stockholmsregionen. Enligt uppgift till tidningen Fastighetsvärlden var köpeskillingen 55 miljoner. Hotellegenden Ejnar Söder (som t.ex. skapade Esso Motorhotel) kommer att ägna kraften åt sitt nya hotellprojekt, The Winery Hotel i Solna, som öppnar i januari 2016. Den fastigheten ägs av Fabege.

- Den vanligaste modellen i hotellvärlden är att det är uppdelat i ett operatörsbolag och ett fastighetsbolag. Vi är sedan januari 2014 operatörsbolaget och har ett hyresavtal med en fastighetsägare. För oss innebär det ingen direkt skillnad vem som äger fastigheten men det är självklart viktigt att ha en offensiv och klok part för att nå största möjliga framgång, säger Johan Svensson på Blue Hotel.

Länk till Lidingösidans artikel 15 januari 2014, om Blue Hotel.

Dela Verksamheten på Blue Hotel ökar med 50 procent

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google