Väder Lidingö

Lidingö måndag 6 juli 2020 v. 28

Senaste kommentaren - Se fler

Sakfel i artikeln om Telefonvillan 17 jun 21:10 om Telefonvillan till salu

Lidl flyttar in i Lidingö Gallerias lokaler

tisdag 10 juli 2018 10:10

FRÅN SOMMAREN 2019. Lidl Sverige öppnar en livsmedelsbutik på Lidingö i mitten av nästa år. Etableringen sker i de numera nästan tomma lokalerna i Lidingö Galleria vid Torsviks torg. Butiken får en försäljningsyta på cirka 1 000 kvadratmeter. Dessutom finns ytterligare 400 kvadratmeter för lager och personalutrymmen. Fastigheten ägs av Fastpartner. Närmaste granne blir Coop Torsvik.

Hit flyttar Lidl till sommaren 2019.Hit flyttar Lidl till sommaren 2019.

- Vi har letat butiksläge på Lidingö en längre tid och det fantastiskt att det nu är klart och att även lidingöborna kommer kunna ta del av vårt erbjudande om högsta kvalitet till bästa pris. Vår ambition är att hitta ytterligare butikslägen på ön, säger Jonas Strömvall, etableringschef på Lidl Sverige i ett pressmeddelande.

Länk till Lidingösidans artikel 12 juni om Lidingö Galleria.


Fakta:
Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och man har dag över 170 butiker i Sverige, från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 3 600 personer på Lidl Sverige.

Företaget har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg och under 2019 etableras även ett tredje centrallager i Örebro. Huvudkontoret ligger i Solna.

42 procent av varorna i Lidls butiker kommer direkt från svenska leverantörer och Lidl har, tillsammans med Svensk Dagligvaruhandel, tagit fram den nya märkningen ”Från Sverige”. Lidl är den enda rikstäckande livsmedelskedjan som klimatkompenserar för hela den svenska verksamheten.
Källa: Lidl Sverige