Väder Lidingö

Lidingö måndag 15 augusti 2022 v. 33

Senaste kommentaren - Se fler

Nils Svensson 15 aug 08:24 om På Lidingö finns nästan 40 olika däggdjursarter

Känd saluhall byter namn. Mariannes blir Lidingö

fredag 17 april 2015 17:06

Från idag är det Lidingö Saluhall som gäller i Skärsätra. Ägarna till Mariannes Saluhall har sedan en tid letat efter en köpare och från nu är det Emil Törnqvist och Alexander Olausson som tagit över. De driver sedan tidigare företaget Matoteket som arbetar med rekrytering, bemanning och catering.

Alexander Olausson och Emil Törnqvist utanför Lidingö Saluhall i Skärsätra. Idag är första dagen.Alexander Olausson och Emil Törnqvist utanför Lidingö Saluhall i Skärsätra. Idag är första dagen. Emil Törnqvist och Alexander Olausson och en av gästerna i fiskdisken, Herr Marulk.Emil Törnqvist och Alexander Olausson och en av gästerna i fiskdisken, Herr Marulk.

Upplägget kommer så här i början att bli detsamma som tidigare, alltså luncher (samma nivå som Mariannes) och försäljning av fisk och kött över disk. En nyhet är att man ska ha öppet sju dagar i veckan och brunch lördag och söndag. Till sommaren planerar de nya ägarna att ta bort några av försäljningsdiskarna, för att få plats för fler matgäster.

Dela Känd saluhall byter namn. Mariannes blir Lidingö

Kommentarer

Magnus Törn 2015-04-19 01:27

Hej det spelar ingen roll ALLS vad stället heter det är kvalitén på maten o självklart personalen trevlighet och ett stort leende o bemötande då kommer jag tillbaka det lovar jag lycka till nu. Med vänlig hälsning, Magnus Törn

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google