Väder Lidingö

Lidingö måndag 15 augusti 2022 v. 33

Senaste kommentaren - Se fler

Nils Svensson 15 aug 08:24 om På Lidingö finns nästan 40 olika däggdjursarter

Företagarna vill stärka näringslivet på ön

måndag 30 mars 2015 08:18

Företagarna Lidingö höll nyligen årsmöte och då valdes en ny styrelse, som redan hunnit sätta upp tydliga mål för 2015. Ett första steg är att skapa bra relationer med företagarna på ön för att få igång samtal och samarbete.

Styrelsen i Företagarna Lidingö. Fr.v. Tomas Granström, Roland Rothman, Anki Eckerman, Stefan Källander, Katarina Palmstierna och Henrik Hanner. Foto: Susanne SöderbergStyrelsen i Företagarna Lidingö. Fr.v. Tomas Granström, Roland Rothman, Anki Eckerman, Stefan Källander, Katarina Palmstierna och Henrik Hanner. Foto: Susanne Söderberg

Den nyvalda ordföranden Katarina Palmstierna har siktet högt ställt. Hon vill att föreningen ska bli det självklara valet för öns företagare, genom att Företagarna driver och utvecklar områden som stärker näringslivet på ön.

Föreningen ingår i Lidingö stads näringslivskommitté och inom kort presenteras en sammanställning över vilka områden som är viktiga att vidareutveckla för att få ett integrerat och välmående näringsliv på ön.

Den 14 april anordnar Företagarna, tillsammans med Lidingö Stad och Arbetsförmedlingen, för första gången en Jobbmässa på Lidingö. Man vill "sätta Lidingö på kartan som en attraktiv arbetsplats". Lidingöföretag som har rekryteringsbehov kommer då att finnas på plats. Jobbmässan äger rum i stadshusets entréhall.

Ordföranden Katarina Palmstierna har hela sitt liv arbetat med strategi- och affärsutveckling och service inom både små och stora företag och har en stark entreprenörsanda. För ett år sedan slog hon in på en helt ny bana i livet då hon startade RoligareVardag, ett företag som lagar mat främst med seniorer.

Övriga ordinarie i den nya styrelsen är: Roland Rothman, Synsam Lidingö Centrum (vice ordförande), Henrik Hanner, Adesso AB, Tomas Granström, Höstsol Ekonomi & Pension, Anki Eckerman, Smile Produktionsbyrå AB. Suppleanter: Susanne Söderberg, Nyföretagarcentrum, Stefan Källander, Best Consulting.

Dela Företagarna vill stärka näringslivet på ön

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google