Väder Lidingö

Lidingö måndag 15 augusti 2022 v. 33

Senaste kommentaren - Se fler

Nils Svensson 15 aug 08:24 om På Lidingö finns nästan 40 olika däggdjursarter

Flera restauranger till salu på Lidingö

torsdag 11 juni 2015 16:54

Just nu ligger minst fem restauranger på Lidingö ute till försäljning. Grill Bruno, Villan, Mysingen, Kashmiri och en som har "Lidingös bästa restaurangläge" är alla till salu.
- Det är goda tider just nu, så fler passar på att sälja, säger Lidingö stads näringslivschef Cristina Erikson.

Nästa vecka öppnar "Ekothai", som ligger på Sturevägen, mitt emot Lidingö stadshus. Det blir den senast öppnade thaivagnen.Nästa vecka öppnar "Ekothai", som ligger på Sturevägen, mitt emot Lidingö stadshus. Det blir den senast öppnade thaivagnen.

- Restaurangbranschen är mer rörlig än tidigare. Men det läggs inte ner några restauranger på Lidingö, de bara säljs till nya ägare, säger Cristina Erikson.

Samtidigt har det öppnats flera thai-kiosker på ön under senare tid och under nästa vecka slår "Ekothai" upp sina matluckor i direkt närhet till Lidingö stadshus. Den som vill äta thailändsk mat har nu ett tiotal ställen att välja på runt ön, medan den som t.ex. vill ha köttbullar eller korv över disk inte har lika rikt utbud. Och den som snabbt vill ha en nystekt strömming på hårdbrödsmörgås får åka till Slussen i Stockholm.

Dela Flera restauranger till salu på Lidingö

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google