Väder Lidingö

Lidingö måndag 27 maj 2024 v. 22

Senaste kommentaren - Se fler

De säljer 2019 års kalender

torsdag 22 november 2018 15:09

UF-FÖRETAG. På Hersby gymnasium förbereder sig just nu 30 UF-företag (UF=Ung Företagsamhet) för den stora Entreprenörsmässan i Lidingö stadshus den 6 december. Då kommer alla UF-företagen att presentera sina affärsidéer och även sälja de produkter som tagits fram under hösten. Ett av företagen är Lidingö Kalender UF, som tagit fram en årskalender med bilder från Lidingö. Tidigare skickade Lidingö stad sin kalender till alla hushåll, men det upphörde och 2016 års utgåva blev den sista, trots protester. Se länk.

Hela företaget "Lidingö Kalender UF" på bild. Fr.v. Oscar Berntsson, Administration, Kevin Sagredo, Ekonomichef, Axel Ulmgren, VD, Mohammed Alowan, Inköp- och produktionsansvarig, Linus Kågström, Marknadschef, Marcus Synnott, Försäljningschef. Foto: Lidingö Kalender UFHela företaget "Lidingö Kalender UF" på bild. Fr.v. Oscar Berntsson, Administration, Kevin Sagredo, Ekonomichef, Axel Ulmgren, VD, Mohammed Alowan, Inköp- och produktionsansvarig, Linus Kågström, Marknadschef, Marcus Synnott, Försäljningschef. Foto: Lidingö Kalender UF

Lidingö Kalender UF har anlitat den för Lidingösidan kände fotografen Matthew Tipple som tagit bilder på ön, med hög igenkänningsgrad. Dessutom finns information för lidingöborna som kan vara nyttig att ha under hela året. UF-företagarna har även hittat annonsörer som hjälper till med finansieringen. För, det kostar att ta fram denna produkt.

Det pris Lidingö Kalender UF kalkylerar med just nu är 139 kronor. Man räknar med att kunna sälja mellan 300 och 500 stycken. Första försäljningsdag blir den 1 december då det är öppet hus i Hersby gymnasium. Sedan blir det i stadshuset den 6:e men även den 8 december, i samband med julmarknaden i centrum och Hästskojarparken. En julklapp som räcker hela 2019 är det i vilket fall.

Dela De säljer 2019 års kalender

Kommentarer

Bernt Carlsson 2018-12-05 16:12

Vill man ha en julklapp med lokal profil, som räcker till nästa jul, är det denna kalender man satsar på ! Bra bilder, klassiska motiv från ön.
Jag har köpt flera, från hemsidan.

Linus Kågström 2018-11-25 22:32

Hej Peder, på vår hemsida kan du se foton från kalendern! https://www.lidingokalender.com/

Peder Sjögreen 2018-11-22 15:41

Bra initiativ! Lägg gärna ut en blänkare eller exempel på en sida med foto här på Lidingösidan. Och lycka till med försäljningen!

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google